Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Foltène®PHARMA Hair & Scalp Treatment for Woman - Терапия против косопад за жени – коса и скалп


 

70,13 лв

8013134000350
Out of stock

Description

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Еднократната атакуваща доза (флакон) от препарата е въз основа на синергията между Tricalgoxyl® ( патентована активна съставка) и ревитализиращ биоминерален Foltène®PHARMA КОМПЛЕКС.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

-Tricalgoxyl®: Благодарение на съживяващото си и укрепващото действие насърчава израстването на здравословната и красива коса; увеличава наличието на основни хранителни вещества ,които спомагат за възстановяване на естествените физиологични условия на скалпа.

- Подхранващ biomineral комплекс: извлечен от водорасли (Asparagopsis Armata, Himanthalia Elongata, Undaria Pinnatifida), богати на етерични минерални соли (калций, калий, магнезий, желязо, цинк).

- Zanthin: мощен антиоксидант от естествен произход (500 пъти по-ефективен от витамин Е). Благодарение на защитно действие срещу свободните радикали, предотвратява стареенето на кожата на главата.

ПОЛЗИ ОТ ПРОДУКТА

Клиничните тестове показват, че * Лечение Foltène®PHARMA с Tricalgoxyl®:

Увеличава количеството на косата в фазата на растеж (анаген).Намалява количеството на косата в падащото фаза (телоген).Увеличава продължителността и устойчивостта на косата придава й здравина, обем и блясък.

* Двойна сляпо клинично изпитване на 44 души (инс. Science Dermatologiche IRCCS, Университета на Милано)

ЧЕСТОТА НА ПОЛЗВАНЕ

Използвайте при първите признаци на отслабване на косата и / или загуба на коса.Атакуваща фаза: 1 флакон всеки ден в продължение на два месеца.Поддържаща фаза: 2 флакона седмично в продължение на един месец.Продължителността на лечението трябва да се прецени въз основа на получените резултати.Препаратът е дерматологично тестван и неговата пълна поносимост дава възможност за използване дори и за дълги периоди, ако е необходимо.Лечението трябва да се повтори най-малко два пъти годишно (пролет и есен)Всяка кутия позволява на един месец от лечението.Лечението може да се прилага както за мокро (след шампоана) или суха коса.Не изплаквайте.

САМО ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА

Съдържание Box: 100 мл (12 единични флакони)

САМО ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА!!!


Опаковка:

-Бокс 100 мл (12 единични флакони)

Препоръки:Прилагане на Foltène®PHARMA лечение при косопад за жени-(косата и скалпа) Лечението може да предизвика локално зачервяване на кожата (поради наличието на вазодилататор за стимулиране на кръвообращението); Това е нормална реакция и тя ще изчезне в рамките на няколко минути.Да се избягва контакт с очите. Ако това се случи, изплакнете обилно с вода.Не нанасяйте продукта в случай на лезии по кожата на главата.

Дерматологично тестван